Termeni si Conditii / Politica de Confidentialitate

PREZENTAREA SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Site-ul www.FreshInfo.ro (denumit in continuare FreshInfo), detinut si operat de catre Echipa FreshInfo, va este oferit spre folosinta cu conditia acceptarii acestor Termeni si Conditii. Prezentele Conditii cuprind reglementarile si conditiile de derulare a Serviciilor intre Echipa FreshInfo si Dumneavoastra si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat.

FOLOSIREA ACESTUI SITE CONSTITUIE ACORDUL DUMNEAVOASTRA ASUPRA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE, NU FOLOSITI SITE-UL SI NICI O INFORMATIE CONTINUTA DE CATRE ACESTA.

Ultima actualizare a acestui document a fost facuta la data de 04 dec 2008.

Cuprins:
1. Protectia Proprietatii Intelectuale
2. Politica de Confidentialitate
3. Contul Membrului, Parola si Securitatea
4. Inregistrarea
5. Sectiunea "Membri"
6. Sectiunea "Subtitrari"
7. Sectiunea "Tv si Cinema"
8. Sectiunea "Retete Culinare"
9. Sectiunea "Anunturi"
10. Sectiunea "Cauta pe web"
11. Sectiunea "Director web"
12. Modificarea Sectiunilor
13. Modificarea Contractului
14. Denuntarea Garantiilor
15. Limitarea Raspunderilor
16. Norme de Etica; Reglementari Legale
17. Degrevare
18. Politica Noastra Legata de Fraude
19. Sanctiuni
20. Cookie-uri
21. Informatii Colectate Automat de Catre Site
22. Forta Majora
23. Terminare
24. Notificarea
25. Legi


1. PROTECTIA PROPRIETATII INTELECTUALE

Continutul si designul FreshInfo (precum si orice alt material avand legatura cu FreshInfo) trimis Dvs. prin email sau furnizat Dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut FreshInfo"), apartin FreshInfo - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea FreshInfo. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in cadrul materialelor trimise de catre Membrii FreshInfo catre FreshInfo, fara acordul scris si prealabil din partea FreshInfo.

Se permite copierea si printarea Continutul FreshInfo doar pentru folosinta Dvs. si a companiei Dvs., potrivit scopului pentru care v-ati inscris in FreshInfo.

Nerespectarea acestor conditii va atrage in primul rand restrictionarea accesului la site si in unele cazuri actionarea in justitie.

2. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica FreshInfo este de a respecta intimitatea Membrilor sai. FreshInfo nu va monitoriza, dezvalui sau edita Datele de Inregistrare in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru a se proteja si apara drepturile sau daca ii este explicit cerut de catre Membru.

Membrul confirma si este de acord ca FreshInfo nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului mesajelor oricarui Membru si nici nu poate fi facut raspunzator pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora.

2.1. Date cu Caracter Personal:
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice FreshInfo are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: servicii pe internet.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati toate datele, acestea fiind necesare in functie de Sectiunea din site pe care o folositi. Detalii despre fiecare Sectiune in parte se gasesc mai jos.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea folosirii Sectiunii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai utilizatorilor site-ului FreshInfo conform specificatiilor fiecarei Sectiuni in parte.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa administratorului folosind formularul de contact al site-ului.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

2.2. Dezvaluirea si Transmiterea Informatiilor cu Caracter Personal
FreshInfo nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile Dvs. cu caracter personal. FreshInfo poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul Dvs.,
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de Dvs.,
- In cazul in care activitatile Dvs. contravin termenilor si conditiilor FreshInfo, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.

2.3. Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale FreshInfo
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand FreshInfo, cum ar fi listele de anunturi, liste de discutii, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora FreshInfo nu are nici un control. Echipa FreshInfo nu este responsabila pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand FreshInfo.

3. CONTUL MEMBRULUI, PAROLA SI SECURITATEA

Odata devenit Membru FreshInfo, veti avea un cont si o parola. Fiecare Membru este in intregime raspunzator de pastrarea confidentialiatii contului si parolei, mai mult, Membrul este in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul lui.

Membrul este de acord sa notifice FreshInfo asupra oricarei folosiri neautorizate a contului sau orice alta violare a securitatii cunoscuta de Membru.

4. INREGISTRAREA

In cadrul inregistrarii Membrul are obligatia de a completa toate campurile cu date complete si precise despre Membru asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare; sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise.

Toate informatiile cerute la inscriere vor fi cunoscute ca "Date de Inregistrare". Membrul acorda catre FreshInfo permisiunea de a dezvalui unei terte parti anumite date de inregistrare despre Membru, dar acest lucru se va face fara mentionarea numelui si a adresei de e-mail cu exceptia cazului in care: Membrul imputerniceste in mod expres FreshInfo sau oricare alta persoana desemnata special de catre Membru pentru a dezvalui aceste informatii. FreshInfo isi rezerva dreptul de a dezvalui orice informatie pe care o are despre un Membru in cazul unor solicitari ale organelor legii.

FreshInfo isi rezerva dreptul de a anula calitatea de membru a Membrilor si dreptul de a folosi anumite sectiuni in conditiile in care considera ca informatiile furnizate de catre acesta sunt eronate sau false sau daca considera ca Membrul respectiv nu are un comportament normal in cadrul site-ului sau abuzeaza de serviciile oferite de site. Aprecierea asupra existentei situatiilor specificate este la latitudinea FreshInfo.

Date cu Caracter Personal:
In momentul inregistrarii va vor fi cerute urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail. Aceste date nu vor fi facute disponibile unor terti. Ele vor fi folosite doar intern pentru statistici si pentru a va contacta (prin e-mail) daca este nevoie.

5. SECTIUNEA "MEMBRI"

Persoanele Non-Membru pot avea acces in cadrul Sectiunii Membri doar pentru: a crea un cont, a activa un cont creat, a recupera o parola pierduta.

Pentru a fi recunoscut de catre site Membrul trebuie sa fie autentificat (logat). Pentru aceasta se foloseste rubrica de Autentificare (din dreapta sus), care apare in toate paginile site-ului.

Dupa autentificare in functie de tipul de cont creat vor fi disponibile anumite rubrici specifice contului creat.

Persoanele care nu sunt autentificate nu vor avea acces la anumite rubrici din cadrul site-ului.

6. SECTIUNEA "SUBTITRARI"

FreshInfo pune la dispozitia Membrilor cat si oricarei alte persoane Non-Membre posibilitatea de a downloada Subtitrari pentru filme. Totodata orice persoana are dreptul de a uploada subtitrari (doar in limba romana) in cadrul sectiunii Subtitrari.

Downloadarea Subtitrarilor
Prin "Download" se intelege apasarea link-ului de Download al subtitrarii respective.
Toate persoanele care downloadeaza subtitrari sunt de acord:
1. ca subtitrarile apartin persoanei (fizice sau juridice) care le-au facut.
2. sa nu uploadeze subtitrarile downloadate pe alte site-uri (nici chiar daca au modificat subtitrarile respective).
3. sa nu foloseasca pentru downloadare programe pentru download in masa, exemple: download accelerator, bitcomet, etc. Folosirea acestor programe poate atrage banarea IP-ului persoanei care il foloseste.

Uploadarea Subtitrarilor / Copyright
Echipa FreshInfo nu se ocupa cu creatul de subtitrari, editarea acestora sau cu uploadarea de subtitrari pe site. Toate subtitrarile disponibile in cadrul site-ului au fost, sunt si vor fi uploadate doar de catre utilizatorii site-ului.
Toate persoanele care uploadeaza subtitrari au obligatia sa respecte drepturile de proprietate are oricarei persoane, atat fizice cat si juridice. Odata cu introducerea pe site a unei subtitrari garantezi ca iti apartine si ca ai drept de proprietate asupra ei si a continutului acesteia.
Prin prezentul acord persoana care uploadeaza o subtitrare accepta ca FreshInfo are dreptul sa o utilizeze nemodificata (in orice mod doreste si fara nici o obligatie de a-i plati bani, bunuri sau servicii) dupa cum urmeaza: in cadrul site-ului FreshInfo.ro, pe alte site-uri si materiale proprii sau apartinand partenerilor FreshInfo.
Responsabilitatea juridica pentru subtitrarea uploadata revine in exclusivitate persoanei care a introdus-o in cadrul site-ului. In cazul unui litigiu, FreshInfo urmand sa furnizeze proprietarului subtitrarii si/sau organelor legii orice informatii are despre persoana care a uploadat subtitrarea in cauza.
La subtitrarile care au fost uploadate de Membri autentificati este specificat numele Membrului care a uploadat-o. Daca la o subtitrare este specificat ca a fost uploadata de Membrul "anonim" sau nu este specificat un nume inseamna ca acea subtitrare a fost uploadata anonim (de o persoana neautentificata).

FreshInfo isi rezerva dreptul de a sterge orice subtitrare postata daca nu este valida, nu apartine filmului pentru care a fost uploadata, nu este in limba romana, contine injurii aduse altor persoane, daca au un continut ilegal, imoral sau ofensator, etc.
De asemenea FreshInfo isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarei persoane la site-ului FreshInfo, daca acea persoana incearca fraudarea subtitrarilor.
Aprecierea asupra existentei situatiilor mentionate mai sus este la latitudinea FreshInfo.

7. SECTIUNEA "Tv si Cinema"

Sectiunea contine informatii despre programul posturilor tv si al cinematografelor din Romania. FreshInfo nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o eroare care poate aparea in prezentarea acestor informatii catre utilizatori. De asemenea, grila de posturi tv ale caror program este prezentat nu contine toate posturile tv din tara si se poate schimba fara o notificare prealabila; grila de cinematografe ale caror program este prezentat nu contine toate cinematografele din tara si se poate schimba fara o notificare prealabila.

8. SECTIUNEA "Retete Culinare"

FreshInfo pune la dispozitia Membrilor cat si oricarei alte persoane Non-Membre posibilitatea de a vizualiza retete culinare. Totodata orice persoana are dreptul de a propune retete culinare in cadrul sectiunii Retete Culinare.

Toate persoanele care folosesc retetele culinare sunt de acord:
1. ca retetele culinare apartin persoanelor (fizice sau juridice) care le-au creat.
2. sa nu adauge retetele culinare luate de pe alte site-uri (nici chiar daca au modificat retetele respective).

Adaugarea retetelor culinare / Copyright
Echipa FreshInfo nu se ocupa cu creatul de retetele culinare, editarea acestora sau cu adaugarea de retetele culinare pe site. Toate retetele culinare disponibile in cadrul site-ului au fost, sunt si vor fi uploadate doar de catre utilizatorii site-ului.
Toate persoanele care adauga retete culinare au obligatia sa respecte drepturile de proprietate are oricarei persoane, atat fizice cat si juridice. Odata cu introducerea pe site a unei retetele culinare garantezi ca iti apartine si ca ai drept de proprietate asupra ei si a continutului acesteia.
Prin prezentul acord persoana care adauga o reteta culinara accepta ca FreshInfo are dreptul sa o utilizeze nemodificata (in orice mod doreste si fara nici o obligatie de a-i plati bani, bunuri sau servicii) dupa cum urmeaza: in cadrul site-ului FreshInfo.ro, pe alte site-uri si materiale proprii sau apartinand partenerilor FreshInfo.
Responsabilitatea juridica pentru continutul retetei culinare adaugate revine in exclusivitate persoanei care a introdus-o in cadrul site-ului. In cazul unui litigiu, FreshInfo urmand sa furnizeze proprietarului retetei culinare si/sau organelor legii orice informatii are despre persoana care a adaugat reteta culinara in cauza.
La retetele culinare care au fost uploadate de Membri autentificati este specificat numele Membrului care a adaugat-o. Daca la o reteta culinara este specificat ca a fost adaugata de Membrul "anonim" sau nu este specificat un nume inseamna ca acea reteta culinara a fost adaugata anonim (de o persoana neautentificata).

FreshInfo isi rezerva dreptul de a sterge orice reteta culinara postata daca nu este valida, nu este in limba romana, contine injurii aduse altor persoane, daca au un continut ilegal, imoral sau ofensator, etc.
De asemenea FreshInfo isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarei persoane la site-ului FreshInfo, daca acea persoana incearca fraudarea retetelor culinare.
Aprecierea asupra existentei situatiilor mentionate mai sus este la latitudinea FreshInfo.

9. SECTIUNEA "Anunturi"

Orice persoana Non-Membru are posibilitatea citirii anunturilor postate in cadrul sectiunii Anunturi si are posibilitatea postarii de anunturi noi fara sa fie inregistrat ca Membru FreshInfo.

FreshInfo asigura posibilitatea de postare a anunturilor personale in cadrul sectiunii Anunturi. Utilizatorul are dreptul sa posteze anunturi doar in categoriile aferente serviciului/bunului in discutie, anuntul fiind postat o singura data doar in cadrul respectivei categorii. Anuntul nu trebuie sa contina decat strictul necesar pentru descrierea produsului/serviciului respectiv. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea juridica pentru toate informatiile din cadrul anuntului postat, iar in cazul unei actiuni juridice FreshInfo isi rezerva dreptul sa dezvaluie toate informatiile pe care le are legate de utilizatorul respectiv.

La cererea autorului unui anunt, in situatii exceptionale, FreshInfo poate sterge anuntul respectiv.

FreshInfo isi rezerva dreptul de a sterge anunturile utilizatorilor, daca anuntul este postat de mai multe ori, daca contine injurii aduse altor persoane, daca au fost inregistrate plangeri cu privire la valabilitatea datelor prezente in anunt, daca are un continut ilegal, imoral sau ofensator, daca mesajele sunt in vederea vanzarii unor produse/servicii sexuale/stupefiante/arme. De asemenea ne rezervam dreptul de a edita eventualele greseli gramaticale, de ortografie sau de punctuatie prezente in anunt.
Aprecierea asupra existentei situatiilor mentionate mai sus este la latitudinea FreshInfo.

Avertisment:
Este posibil ca unii utilizatori sa introduca pe site anunturi false. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa se foloseasca de anumite anunturi pentru diferite fraude. FreshInfo nu este responsabil pentru decizia Dvs. de a lua legatura si de a efectua tranzactii directe sau indirecte cu respectivele persoane.
De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate de catre alte persoane pe baza informatiilor postate pe site.
Va sfatuim sa selectati cu grija persoanele cu care doriti sa efectuati tranzactii pe baza anunturilor din sectiunea Anunturi.

10. SECTIUNEA "Cauta pe web"

Sectiunea ofera posibilitatea de cautare intr-un numar mare de site-uri in majoritate de pe web-ul romanesc dupa un cuvant sau mai multe. Site-urile disponibile pentru afisarea rezultatelor catre utilizatori reprezinta un grup de site-uri aleator ales din web-ul romanesc care nu a fost ales pe baza niciunui criteriu anume. Site-urile prezente in acest grup pot sa nu mai fie active online, caz in care FreshInfo nu este raspunzator pentru acest lucru. De asemenea profilul acestor site-uri este posibil sa nu mai fie de actualitate sau sa se fi schimbat radical intre momentul de timp in care au fost adaugate informatiile despre aceste site-uri si timpul prezent. Folosirea de programe automate pentru colectarea informatiilor despre site-urile prezente in sectiunea "Cauta pe web" este interzisa.

11. Sectiunea "Director Web"

Orice persoana Non-Membru are posibilitatea vizualizarii site-urilor postate in cadrul sectiunii Director Web si are posibilitatea postarii de site-uri noi fara sa fie inregistrat ca Membru FreshInfo.

FreshInfo asigura posibilitatea de adaugare a site-urilor personale si de orice alt tip in cadrul sectiunii Director Web. Utilizatorul are dreptul sa adauge site-uri doar in categoriile aferente site-ului in cauza, site-ul fiind postat o singura data doar in cadrul respectivei categorii. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea juridica pentru toate informatiile despre site-ul adaugat furnizate odata cu adaugarea site-ului, iar in cazul unei actiuni juridice FreshInfo isi rezerva dreptul sa dezvaluie toate informatiile pe care le are legate de utilizatorul respectiv.

La cererea proprietarului unui site, in situatii exceptionale, FreshInfo poate inactiva site-ul respectiv.

FreshInfo isi rezerva dreptul de a sterge site-urile utilizatorilor, daca site-ul este postat de mai multe ori, daca contine injurii aduse altor persoane, daca au fost inregistrate plangeri cu privire la acest site, daca are un continut ilegal, imoral sau ofensator, daca mesajele sunt in vederea vanzarii unor produse/servicii sexuale/stupefiante/arme. De asemenea ne rezervam dreptul de a edita eventualele greseli gramaticale, de ortografie sau de punctuatie prezente in informatiile furnizate despre site.
Aprecierea asupra existentei situatiilor mentionate mai sus este la latitudinea FreshInfo.

Avertisment:
Este posibil ca unii utilizatori sa introduca pe site-uri false. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa se foloseasca de anumite site-uri pentru diferite fraude. FreshInfo nu este responsabil pentru decizia Dvs. de a lua legatura si de a folosi serviciile site-urilor respective.
De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate de catre alte persoane pe baza informatiilor postate pe site.
Va sfatuim sa selectati cu grija site-urile pe care alegeti sa le vizitati pe baza afisarii lor in sectiunea Director Web.

12. MODIFICAREA SECTIUNILOR

FreshInfo isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Sectiunile Site-ului cu sau fara notificarea Membrilor.

FreshInfo nu poate fi facuta raspunzatoare in fata Membrilor sau a unei terte parti daca FreshInfo isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Sectiunile.

13. MODIFICAREA CONTRACTULUI

FreshInfo poate schimba prezentele Conditii ale serviciilor in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice utilizator al site-ului are obligatia de a citi cat mai des posibil termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu schimbarile sunteti obligati sa renuntati la folosirea Site-ului incepand din acel moment.

Folosirea in continuare a Site-ului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a conditiilor si acordul de a va conforma noilor Termeni si Conditii.

14. DENUNTAREA GARANTIILOR

PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI SUNTETI IN MOD EXPRES DE ACORD CA IL FOLOSITI PE PROPRIUL RISC.

FreshInfo NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SITE-UL VA FI CONFORM CU DORINTELE DVS. SAU CA SERVICIILE VOR FI NEINTRERUPTE, LA TIMP, SIGURE SAU FARA ERORI, SI NICI NU GARANTEAZA CA REZULTATELE SAU INFORMATIILE CE VOR FI OBTINUTE IN URMA FOLOSIRII SITE-ULUI VOR FI CORECTE, SAU CA EVENTUALELE DEFECTE IN FUNCTIONAREA ACESTUIA VOR FI CORECTATE.

DE ASEMENEA INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CA DESCARCAREA SAU OBTINEREA ORICARUI MATERIAL, DATE SI/SAU INFORMATII PRIN FOLOSIREA SITE-ULUI SE VA FACE LA DISCRETIA SI PE RISCUL PROPRIU SI CA DVS. VETI FI SINGURUL RASPUNZATOR PENTRU ORICE AVARIE SI/SAU PIERDERI DE DATE LA COMPUTERUL PROPRIU CA REZULTAT AL TRANSFERULUI UNOR ASEMENEA MATERIALE SI/SAU DATE.

FreshInfo NU ACORDA NICI UN FEL DE GARANTIE LA NICI UN FEL DE BUNURI SAU SERVICII CUMPARATE SAU OBTINUTE FOLOSIND ACEST SITE SAU ORICE ALTE TRANZACTII PROCESATE FOLOSIND ACEST SITE.

NICI UN FEL DE INFORMATIE SAU ACORD, VERBAL SAU SCRIS OBTINUT DE DVS. DE LA FreshInfo NU VA ACORDA NICI UN FEL DE GARANTIE.

ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DVS.

15. LIMITAREA RASPUNDERILOR

FreshInfo NU POATE FI RASPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SECTIUNILOR SITE-ULUI, PENTRU COSTUL DE PROCURARE A ALTOR BUNURI SI SERVICII SAU REZULTAND DIN CUMPARAREA SAU OBTINEREA ORICAROR BUNURI SI SERVICII, A TRANZACTIILOR INTRODUSE PRIN ACEST SITE SAU REZULTAND DIN ACCESUL NEAUTORIZAT SAU DIN ALTERAREA TRANSMISIILOR SAU DATELOR MEMBRILOR, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DE PROFIT, FOLOSINTA, DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACA FreshInfo A FOST INCUNOSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE.

ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RASPUNDERII PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU TANGENTIALE, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DVS.

16. NORME DE ETICA; REGLEMENTARI LEGALE

Utilizatorul este singurul raspunzator pentru continutul mesajelor sale.

Folosirea de catre Dvs. a site-ului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international.

Dvs. sunteti de acord: sa nu folositi site-ul in scopuri ilegale; sa nu interferati sau sa afectati retelele conectate la Site; sa respectati toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.

Serviciile folosesc reteua Internet pentru a trimite si primi anumite date; de aceea comportarea Dvs. intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Utilizatorul nu va folosi site-ul pentru a posta mesaje obscene sau injurii pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces.

Utilizatorul consimte sa nu transmita prin mesajele, anunturile si imaginile postate nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Utilizatorul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare.

FreshInfo, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la site daca comportarea Membrilor si Utilizatorilor nu se va conforma prezentelor Conditii.

17. DEGREVARE

Dvs. consimtiti sa degrevati FreshInfo, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezultand din folosirea de catre Dvs. a site-ului, violarea Contractului de catre Dvs. sau din folosirea de catre o alta persoana a site-ului prin computerul Dvs., de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.

18. POLITICA NOASTRA LEGATA DE FRAUDE

Numim "frauda":
- orice incercare de furt (partial sau total) a continutului site-ului,
- orice incercare de transmitere de mesaje in masa catre alti Membri FreshInfo,
- orice mesaj, anunt, imagine, date personale, etc. care au fost introduse in cadrul site-ului si care pot aduce daune altor persoane Membre sau Non-Membre.
Ne rezervam dreptul de a califica anumite actiuni drept frauda nu numai pe baza informatiilor tehnice, ci si pe baza expertizei Echipei FreshInfo. Ne rezervam dreptul de a nu face publice sistemele de fraudare descoperite.

19. SANCTIUNI

Ne rezervam dreptul de a nu sanctiona imediat userii care incalca politicile FreshInfo.ro.

Sanctionarea incalcarii politicilor site-ului FreshInfo.ro se face prin suspendarea accesului utilizatorului la anumite pagini, sectiuni sau a intregului site FreshInfo.ro .

20. COOKIE-URI

Un cookie este un mic fisier text pe care un website il poate plasa pe hard-disk-ul computerului personal cu scopul de a colecta, de exemplu, informatii despre activitatile utilizatorului pe site sau de a facilita folosirea unor anumite functii ale site-ului. Acest cookie transmite informatii inapoi catre server-ul site-ului. Multi utilizatori nu stiu ca aceste cookie-uri sunt plasate in calculatoarele lor cand viziteaza diferite site-uri. Daca doriti sa stiti cand se intampla acest lucru sau sa preveniti acest lucru, puteti sa va setati browser-ul sa va avertizeze atunci cand un site incearca sa plaseze un cookie in calculatorul Dvs.

In cadrul site-ului nostru folosim cookie-urile pentru urmatoarele aspecte:
1. ID de Sesiune: In momentul in care intrati pe site iti este trimis un cod care iti permite sa navighezi in cadrul site-ului.

Ca marime totala pe hard-disk-ul propriu cookie-ul trimis de site-ul nostru ocupa un spatiu mai mic de 100 bytes.
Cookie-urile specificate mai sus nu sunt folosite pentru obtinerea de date personale, ele sunt folosite doar pentru a usura navigarea in cadrul site-ului.

21. INFORMATII COLECTATE AUTOMAT DE CATRE SITE

Site-ul nostru colecteaza automat anumite date de identificare, cum ar fi adresa de IP a calculatorului utilizatorului.
Aceste date sunt folosite pentru crearea statisticilor site-ului nostru, pentru a ne ajuta sa ne protejam de eventualele fraude si identificarea persoanelor frauduloase.

22. FORTA MAJORA

FreshInfo, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre FreshInfo nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FreshInfo. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la FreshInfo, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele FreshInfo, erorile de operare, greva, etc.

23. TERMINARE

Dvs. puteti termina in orice moment si cu efect imediat orice legatura cu site-ul FreshInfo.ro. Acest lucru poate fi facut cu sau fara o notificarea prealabila trimisa catre FreshInfo.
FreshInfo poate termina anumite sectiuni ale site-ului sau tot site-ul, cu sau fara motiv, in orice moment si cu efect imediat. FreshInfo nu poate fi raspunzator catre Dvs. sau oricare alta terta parte pentru terminarea Sectiunilor sau a site-ului.

Daca Dvs. aveti obiectii in legatura cu prezentele Conditii sau oricare modificare ulterioara a acestora ori deveniti nesatisfacut de serviciile oferite de FreshInfo, in orice fel, aveti urmatoarele optiuni: sa intrerupeti orice legatura cu site-ul; sa renuntati la calitatea de Membru al site-ului.

24. NOTIFICAREA

Toate notificarile catre cealalta parte se vor face prin e-mail. FreshInfo poate trimite notificari sau mesaje pentru a informa Membrul asupra modificarilor din prezentele Conditii sau alte probleme importante; toate aceste mesaje vor constitui notificari catre Membru.

25. LEGI

Prezentele Conditii vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta.

Membrul si FreshInfo sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman.

Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare.

Titlurile articolelor din prezentele Conditii ale serviciului sunt numai pentru exemplificare si nu au nici o semnificatie legala sau contractuala.

Pentru orice problema, contactati administratorul folosind formularul de contact al site-ului.
Copyright ©2006-2018 FreshInfo. Toate drepturile rezervate.